Handsfree bellen met ReSound ONE hoortoestellen

Handsfree bellen met ReSound ONE hoortoestellen

Een recente update van ReSound maakt het mogelijk om vanaf heden handsfree te telefoneren met de ReSound ONE hoortoestellen en Apple iPhones en iPads.

Handsfree telefoneren

Vanaf heden is het mogelijk om met uw ReSound ONE hoortoestellen handsfree te telefoneren in combinatie met uw Apple iPhone of iPad. Dit betekent dat u telefoongesprekken via de hoortoestellen kunt aannemen en afwijzen, zonder tussenkomst van uw smartphone. Een eenvoudige druk op knop van uw hoortoestel accepteert het inkomende telefoongesprek. Ook het voeren van een telefoongesprek kan zonder iPhone of iPad in de hand. De hoortoestellen veranderen eigenlijk in een soort draadloze headset of airpods. Het fijne aan deze draadloze verbinding is dat u tijdens het telefoneren uw handen vrij heeft en gewoon door kan gaan met uw dagelijkse bezigheid. Daarnaast wordt de techniek van het hoortoestel ook toegepast op het telefoongesprek. Zo profiteert u tijdens het telefoongesprek van de rumoeronderdrukking en andere handige technieken die de kwaliteit van het gesprek bevorderen.

Wanneer u meer een liefhebber bent van het videobellen met familie en vrienden via FaceTime, hoeft u zich geen zorgen te maken. Ook de audio van FaceTime wordt nu direct gestreamd naar de hoortoestellen. Uit onderzoek is gebleken dat direct gestreamd geluid in combinatie met visueel beeld de spraakverstaanbaarheid met 70% verbeterd. Dit komt mede omdat het dan mogelijk is om uw gesprekspartner te liplezen.

> Bekijk hier de ReSound ONE hoortoestellen

Batterijverbruik

Het batterijverbruik van de oplaadbare ReSound ONE hoortoestellen tijdens het draadloos telefoneren valt zeker mee. Hieronder een compacte weergave van de batterijcapaciteit tijdens het streamen:

  • 4 uur streamen = 28 uur batterij
  • 8 uur streamen = 26 uur batterij
  • 100% streamen = 19 uur batterij

De update van ReSound is eenvoudig te downloaden via een firmware-update. Vraag uw audicien voor meer informatie met betrekking tot de update.

LET OP: Update uw Android-telefoon niet naar Android 12. Dit kan verbindingsproblemen opleveren die tijdelijk niet op te lossen zijn.

Foto: resound.com