Over ons

Lees waar we voor staan, hoe we zijn ontstaan en wat we bijdragen aan het leven van onze klanten en anderen.

De kracht van geïntegreerde hoorzorg.

IntoEars is een zorgorganisatie waarin alle professionals rondom het gehoor, zoals KNO-artsen, audiologen, audiciens en audiometristen, samenwerken. Wij leveren alle merken hoortoestellen en zijn de specialist voor de onzichtbare hooroplossingen in het oor en hoorbrillen. Onze samenwerking is gericht op verbetering. Verbetering van de kwaliteit van de hoorzorg door continu van elkaar te leren. Verbetering van het resultaat voor de slechthorende door korte communicatielijnen en overleg. De IntoEars Hoorkliniek biedt een omgeving van rust, aandacht en kwaliteit. 

Het is dan ook een bewuste keuze om ons niet in een druk winkelgebied te vestigen, maar juist binnen medische omgevingen zoals gezondheids- centra, ziekenhuizen en zorgboulevards. Wij hebben vestigingen in Tilburg, Maastricht, Heerlen, Eindhoven, Hoogvliet, Rhoon, Brielle en Krimpen aan den IJssel. Diagnostiek, aanpassing en behandeling vindt plaats op één locatie. IntoEars beschikt over een geluidsdichte cabine, een hoorbioscoop en 'Visible Speech'. Hiermee kunnen wij geluidssituaties uit uw dagelijks leven simuleren en uw hooroplossing optimaal instellen. 


Onze peilers

Uiteraard doen we ons best om met de beste medewerkers de hoogste kwaliteit dienstverlening te leveren. Maar er zijn een aantal peilers waar we op iedere plek in onze organisatie extra veel aandacht aan besteden en continu mee bezig zijn.

Transparant

Alle informatie waar wij over beschikken staat volledig transparant op onze website.

Alle A-merk hoortoestellen

De klant moet uit het beste kiezen, dus niet slechts één (huis)merk, maar keuze uit alle hoortoestellen.

Vrije keuze in service

Wij leveren onze volledige service in al onze hoorcentra, kunnen u bedienen via online fitting en kunnen u zelfs volledig helpen aan huis.

Altijd het nieuwste

Met alle nieuwe hoortoestellen en innovaties lopen we altijd vooraan. Het nieuwste op ieder moment.


Onze geschiedenis

We bestaan sinds 2007 en zijn sindsdien continu bezig geweest met het verspreiden van een ander geluid.

Suriname

Stichting Horen Suriname zet het gehoor van het Surinaamse kind op de eerste plaats, in plaats van in een rijtje van allerlei zaken die je ziet vanuit een andere optiek.

Suriname
"Bij een lezing in 2019 bleek dat het merendeel van de slechthorende kinderen in Suriname geen adequate hooroplossing had, hier moest ik iets aan doen. "
Dennis Nandoe
Dennis Nandoe Akoepedist, Tinnitus Therapist & Bestuurslid Stichting Horen Suriname
Suriname

Over Stichting Horen Suriname

Wij willen slechthorende Surinaamse kinderen en jongeren tot de leeftijd van 19 jaar maximaal ondersteunen met kennis, materiaal en middelen, zodat het gehoor optimaal wordt en waardoor zij kunnen communiceren met de rest van de maatschappij.

Hierdoor kunnen zij zich net als hun horende leeftijdsgenoten ontwikkelen en functioneren zonder barrières. Wij ondersteunen de stichting met hoortoestellen en andere middelen om de missie te kunnen volbrengen. Lees meer over het project en bekijk hoe u kunt bijdragen op: http://shs.sr/

Nepal

We zijn dag in dag uit bezig met het helpen oplossen van gehoorproblemen van onze klanten, maar we denken ook aan mensen voor wie een hoortoestel helaas onbereikbaar is.

Nepal
"Ik ben enorm trots dat wij, maar vooral ook onze klanten, zo actief bijdragen aan de hoorzorg in Nepal. Na ieder bezoek voel ik mij bevoorrecht dat ik in Nederland woon en dit prachtige werk kan doen. "
Carlo Habets
Carlo Habets Audioloog & bestuurslid stichting Kind & Oor
Nepal

Hoorzorg in Nepal

Wij steunen het leveren van hoorzorg aan kinderen in Nepal, ieder jaar doneren wij hoortoestellen en sturen wij audiciens op reis om kinderen aan hun gehoorproblemen te helpen.

Zelf ook bijdragen?

U kunt zelf de slechthorende kinderen in Nepal zelf ook helpen. Dit kan door uw oude hoortoestellen te doneren of door een financiële bijdrage te leveren. Lees meer over de stichting op: https://www.kindenoor.nl/