Widex Moment nu ook beschikbaar als achter-het-oor-hoortoestel

Widex Moment nu ook beschikbaar als achter-het-oor-hoortoestel

Widex Moment BTE 13 D

De letter “D” in de naam staat voor “Direct”. Dit betekent dat het hoortoestel direct audio kan streamen vanaf een iPhone, iPad en de Widex TV Play. Het direct streamen vanaf een Android wordt laten beschikbaar. Tevens beschikt deze variant over een ringleiding. Ten opzichte van de 312-variant is dit hoortoestel groter in zijn formaat. Dit maakt het mogelijk om zowel een programmaknop als een volumeknop te plaatsen. Met de programmaknop kan er snel en eenvoudig tussen verschillende programma’s geschakeld worden. Met de volumeknop kan het volume worden bepaald. Bij het wijzigen van het volume wordt ook de hoorbaarheid verhoogd (bij harder zetten) en verlaagd (bij zachter zetten). Dit moet het comfort tijdens het dragen en schakelen verbeteren.

Widex Moment BTE 312

Dit hoortoestel is ten opzichte van de 13-variant kleiner in zijn formaat. Hierdoor beschikt het hoortoestel enkel over een programmaknop. Deze programmaknop kan door de audicien ook worden geprogrammeerd als een volumeknop, maar kan niet als programmaknop en volumeknop tegelijk functioneren. Het ligt dus aan de persoonlijke voorkeur welke functie de knop krijgt.

De Widex Moment BTE 13 D en Widex Moment BTE 312 draaien beiden op de bekende PureSound-technologie van Widex. Deze techniek kennen we van de eerder geïntroduceerde Widex Moment RIC-hoortoestellen. Een betrouwbare techniek waar veel gebruikers tevreden over zijn. De technologie zorgt ervoor dat geluiden herkent en opgevangen worden en als één signaal naar het trommelvlies worden doorgestuurd.

Widex Moment BTE R D

Dit wordt Widex zijn eerste oplaadbare BTE-hoortoestel. Het hoortoestel krijgt een aantal vaste functies, zoals een programmeerbaar lampje, ringleiding en direct streamen met Apple en Android. Een volle batterij heeft een gebruiksduur van 37 uur. Bij 8 uur streamen heeft de batterij een gebruiksduur van 24 uur. We kunnen wel zeggen dat de batterij geschikt is voor de gebruikers die dagelijks veel audio streamen ;-) 

Het programmeerbare LED-indicatielampje is een leuke en handige gadget. Het lampje kan ingesteld worden in verschillende kleuren om verschillende statussen aan te geven. Het lampje krijgt dus een bepaalde kleur als de batterij leeg is of wanneer er een succesvolle bluetooth verbinding heeft plaatsgevonden. De kleuren van het lampje moeten het makkelijker maken voor de drager om af te lezen wat er met het hoortoestel gebeurt. Wij zijn in ieder geval benieuwd welke kleuren er ingesteld kunnen worden!

De Widex Moment BTE R D draait ook op de PureSound-technologie en beschikt ook over de ZeroDelay-technologie. Een techniek dat ervoor zorgt dat geluiden zonder vertraging worden doorgestuurd naar de drager. Het verbetert de algehele geluidsperceptie. Uit een recent onderzoek van Widex is gebeleken dat 90% van de gebruikers hun eigen stem als natuurlijk ervaart bij het dragen van Widex hoortoestellen met de PureSound-techniek.

Als eerste één van deze hoortoestellen vrijblijvend uitproberen? Neem hier contact met ons op.