Signia's nieuwste hoortoestel: Signia Styletto AX

Signia's nieuwste hoortoestel: Signia Styletto AX

De Signia Styletto hoortoestellen staan bekend om hun stijlvolle design. Signia heeft zelfs een prijs gewonnen voor het unieke design. De nieuwe Styletto hoortoestellen zullen nog in 2021 beschikbaar komen in Nederland en verkrijgbaar zijn bij Oogvoororen.nl.

Styletto AX

De oplaadbare Styletto AX hoortoestellen zijn in afmeting kleiner dan zijn voorganger; Styletto X. Dit zorgt ervoor dat het toestel nog beter achter het oor past en meer comfort geeft. De toestellen zijn beschikbaar in 9 verschillende kleurcombinaties. Elke kleurcombinatie beschikt over twee verschillende kleuren, bijvoorbeeld zilver en zwart.

De nieuwe Styletto hoortoestellen beschikken over het bekende AX-platform. Het platform maakt gebruik van twee verschillende processoren; 1 processor voor spraak en 1 processor voor omgevingsgeluid. Op deze manier kan de technologie spraakgeluid en omgevingsgeluid van elkaar onderscheiden en apart van elkaar verwerken. Dit zorgt voor een zeer goede kwaliteit spraakverstaanbaarheid in complexe luisteromgevingen. De situatie waar de drager zich op dat moment bevindt wordt automatisch gedetecteerd door sensoren. De beste instelling wordt geselecteerd voor de beste situatie.

Het opladen van de Styletto AX hoortoestellen gebeurt draadloos. Een volle batterij is goed voor maximaal 17 uur. De oplader van de Styletto AX beschikt over een eigen oplaadbare batterij. Dit maakt het mogelijk om de hoortoestellen ook onderweg op te laden zonder de aanwezigheid van een stopcontact. Het opladen is nog uit te breiden met een Dry&Cleaan oplader van Signia. De hoortoestellen worden dan tijdens het opladen gedroogd en gereinigd door middel van Uv-straling.

Het direct streamen van audio via bluetooth vanaf Android- en iPhone-apparaten is mogelijk. Hierdoor wordt het streamen van bijvoorbeeld telefoongesprekken via uw telefoon naar de hoortoestellen gestuurd. Daarnaast kunnen de hoortoestellen handig bediend worden met de Signia app. Ook zijn de Styletto hoortoestellen compatibel met Signia Telecare (het online bijstellen van de hoortoestellen).

Styletto AX CROS

Voor eenzijdig gehoorverlies brengt Signia ook de Styletto AX CROS uit. Dit toestel beschikt over hetzelfde design, draadloze oplaadbaarheid, compatibiliteit met Android en iPhone en bediening via de Signia App.

De Styletto AX hoortoestellen zullen dit jaar nog verkrijgbaar zijn bij Oogvoororen.nl. Wilt u de eerste zijn die deze hoortoestellen kan uitproberen? Neem dan hier contact met ons op.