Nieuwe hoortoestellen: Signia Pure 312 AX & CROS AX

Nieuwe hoortoestellen: Signia Pure 312 AX & CROS AX

Op 12 mei 2022 bestond het AX-platform van Signia precies 1 jaar. Dit was genoeg reden om nieuwe hoortoestellen op de markt te brengen; Signia Pure 312 AX, CROS AX en in september al geïntroduceerd, maar nu écht beschikbaar Signia Insio Charge&Go AX hoortoestellen.

Signia Pure 312 AX

De naam van het hoortoestel verklapt het eigenlijk al; een hoortoestel met 312-batterij. Dankzij de batterij kunt u genieten van een gebruiksduur van ongeveer 4 dagen.

De Signia Pure 312 AX beschikt over alle technologische mogelijkheden van het AX-platform. De techniek focust op het leveren van heldere spraakverstaanbaarheid in alle omgevingen, maar vooral in de rumoerige omgevingen. Uit een onderzoek van Signia is gebleken dat alle deelnemers een uitstekende spraakverstaanbaarheid hebben ervaren, in hun eigen thuisomgeving. Deze spraakverstaanbaarheid kan mede geleverd worden door de geïntegreerde bewegingssensoren. Deze sensoren detecteren elke omgeving van de drager en zorgen ervoor dat de instellingen voor elke situatie juist zijn ingesteld.

Het hoortoestel heeft een kleine afmeting, maar doet zeker niet onder voor andere Signia AX-hoortoestellen. De hedendaagse bluetooth-connectiviteit is aanwezig en u kunt uw Apple- en Android-apparaten direct verbinden. Zo kunt u uw favoriete muziek, telefoongesprekken en andere audio direct via uw hoortoestellen streamen en horen. Zo kunt u ook verbinding maken met de Signia App en uw hoortoestellen bedienen en instellen naar uw persoonlijke behoeftes. Daarnaast is de Signia Assistent beschikbaar. Een digitale assistent die u direct kan helpen bij het maken van aanpassingen in uw instellingen. U beantwoord vragen van deze assistent en op basis van uw antwoorden worden de instellingen bij uw hoortoestel aangepast. Het is ook mogelijk om een digitale afspraak te maken met één van onze audiciens. In een videogesprek kunnen wij de gewenste aanpassingen doorvoeren.

Signia CROS Pure 312 AX

Samen met de introductie van de Signia Pure 312 AX introduceert Signia ook de CROS Pure 312 AX. Een hoortoestel geschikt voor bij een eenzijdig gehoorverlies. Het toestel draagt de techniek van het AX-platform en beschikt over dezelfde connectiviteit als de Pure 312 AX. Direct verbinden met uw Apple- en Android-apparaten en audio streamen.

We verwachten dat beide hoortoestellen beschikbaar zullen zijn in het najaar van 2022. Wij houden u hierover op de hoogte.

Wilt u graag de Insio Charge&Go AX uitproberen? Neem hier contact met ons op of bekijk de hoortoestellen.