Nieuwe hoortoestellen: Phonak Audéo Life, Phonak Audéo Fit & Phonak Slim

Nieuwe hoortoestellen: Phonak Audéo Life, Phonak Audéo Fit & Phonak Slim

Op 2 mei 2022 heeft Phonak een aantal nieuwe hoortoestellen geïntroduceerd met innovatieve mogelijkheden. In deze blog leest u alles over deze hoortoestellen en de mogelijkheden.

Phonak Audéo Life

De Phonak Audéo Life is het eerste hoortoestel ter wereld dat oplaadbaar is en water- en zweetbestendig is. Phonak noemt dit waterbestendig+. Het toestel is niet alleen bestand tegen zoet water, maar ook tegen zout, zwembadwater en zweet. Het blijft beschermd tot een diepte van maximaal 50 cm. Dit hoortoestel is bijvoorbeeld erg handig voor de sportliefhebber in verband met de transpiratie tijdens het sporten. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over vochtschade aan uw hoortoestel, als u plotseling in een regenbui terecht komt. Alhoewel raden wij het u niet aan om met de hoortoestellen het water in te duiken, maar dat is meer vanwege de grotere kans dat u ze kwijt kunt raken, dan dat ze beschadigd raken door vocht.

De technologie van het hoortoestel is verder niet vernieuwend. Het heeft dezelfde technologie als de Phonak Audéo Paradise hoortoestellen. Wat kan deze Paradise-technologie?

  • Kunstmatige intelligentie en bewegingssensoren zorgen voor de best passende instellingen voor elke situatie
  • Dynamische ruisonderdrukking die storende geluiden onderdrukt in elke situatie
  • Verbinden met Apple- en Android-apparaten
  • Tegelijkertijd twee apparaten verbinden en wisselen tussen deze apparaten zonder de verbinding te hoeven verbreken
  • Tap Control; directe commando’s kunnen geven met het aantal tikjes op het hoortoestel

Voor de Phonak Audéo Life komt ook een speciale oplader beschikbaar. Het heeft een ingebouwde accu en kan een set hoortoestellen 3 keer volledig opladen. Doordat de oplader een eigen accu heeft kunnen de hoortoestellen ook opgeladen worden wanneer u onderweg bent en geen stopcontact bij de hand heeft.

De Phonak Audéo Life is direct beschikbaar bij Oogvoororen.nl.

Phonak Audéo Fit

De Phonak Audéo Fit is het eerste hoortoestel van Phonak dat over gezondheidsfuncties beschikt. Het heeft speciale sensoren waarmee het fysieke-activiteit van de drager kan meten. Wat voor soort activiteiten kan dit hoortoestel precies meten?

  • Hartritmemonitor houdt uw hartslag gedurende dag bij
  • Het aantal stappen wat u loopt
  • De afstand die u heeft afgelegd tijdens het lopen
  • Alle gegevens zijn vervolgens af te lezen in de myPhonak App op uw smartphone

Daarnaast maakt het hoortoestel gebruik van de Paradise-technologie; automatische aanpassing op basis van de omgeving, dynamische ruisonderdrukking, verbinden met Apple- en Android-apparaten en meerdere apparaten tegelijkertijd verbinden.

De Phonak Audéo Fit zal naar verwachting eind juni 2022 geïntroduceerd worden.

Phonak Slim

De Phonak Slim heeft een geheel nieuw design. Iets wat we nog niet eerder hebben gezien bij Phonak. Een slank en strak design zorgt ervoor dat het hoortoestel mooi achter het oor zit. Het volgt de natuurlijke vormen van het hoofd. De Phonak Slim zal alleen beschikbaar zijn in een tweekleuren-combinatie, bijvoorbeeld koper-zwart. Let op: de Phonak Slim hoortoestellen zijn alleen als set te verkrijgen. Dit komt omdat er voor de rechter- en linkerkant een uniek toestel is.

De Phonak Slim is oplaadbaar en beschikt net als de andere hoortoestellen over de Paradise-technologie. Het toestel kan net als de Phonak Audéo Life de gezondheidsfuncties van de drager bijhouden. Dit is enkel mogelijk bij het downloaden van de myPhonak App en hierbij een account aan te maken.

Er zal ook een unieke oplader voor de Phonak Slim worden geïntroduceerd. Iets wat lijkt op een soort hoortoesteldoosje.

De Phonak Slim hoortoestellen zullen naar verwachting eind juni 2022 geïntroduceerd worden.

Phonak Virto Paradise

De Phonak Virto Paradise is direct beschikbaar bij Oogvoororen.nl. Lees hier de specifieke blog voor de Virto Paradise voor meer informatie of bekijk de hoortoestellen hier.

Wilt u als eerste de Phonak Audéo Life of Phonak Virto Paradise uitproberen? Neem hier contact met ons op.