Nieuw hoortoestel: Unitron Vivante

Nieuw hoortoestel: Unitron Vivante

Unitron Vivante

Unitron heeft haar nieuwste hoortoestel geintroduceerd: Unitron Vivante. Het is de opvolger van de Unitron Moxi Blu hoortoestellen. Tot nu toe alleen nog de oplaadbare luidspreker-in-het-oor hoortoestellen. De Unitron Vivante verschilt qua design niet van zijn voorganger, maar binnen de behuizing is er wel degelijk wat veranderd;

> Bekijk de Unitron Vivante hoortoestellen hier.

Nieuwe functies

In totaal zijn er drie nieuwe functies die de Unitron Vivante hoortoestellen onderscheidt van zijn voorganger:

Integra OS

Samen met de PRISM-chip is Integra OS het platform waar de hoortoestellen op draaien. Het is een geavanceerd signaalverwerkingssysteem dat binaurale communicatie en automatische optimalisatie combineert. Kortom betekent dit dat het zich automatisch aanpast aan iedere geluidsomgeving waar de drager zich in bevindt en vervolgens de beste instellingen hiervoor kiest. Voorheen had dit systeem zeven luisteromgevingen, maar de Vivante krijgt er eentje extra. De achtste en nieuwe luisteromgeving laat het hoortoestel focussen op het voeren van gesprekken in veel lawaai. Dit zorgt voor minder luisterinspanning en een beter gesprek in een uitdagende omgeving.

HyperFocus

Een volledig nieuwe functie die voor het eerst in een Unitron hoortoestel zit. Deze functie sluit heel goed aan op de nieuwe luisteromgeving in de Integra OS. HyperFocus wordt namelijk pas ingeschakeld bij een individueel gesprek met een rumoerige omgeving. Het zorgt ervoor dat de focus op de spraak van de gesprekspartner komt, in een rechte strakke lijn. Zo kunt u elk detail horen en storende omgevingsgeluiden worden uitgesloten.

360 graden spraakverstaanbaarheid in de auto

Deze functie is vooral handig als u vaak met mensen in de auto zit. Dit is een handmatig in te stellen programma dat u kunt inschakelen, wanneer u met meerdere personen een autorit gaat maken. Bij inschakeling van dit programma zal het hoortoestel alle geluiden in 360 graden opvangen, maar focust zich vooral op spraak. Zo kunt u eenvoudig deelnemen aan de gesprekken in de auto, ongeacht waar de passagiers in de auto zitten. Dit zorgt voor een verbeterde spraakverstaanbaarheid en een relaxte autorit.

(Alleen de Unitron Vivante V9 R/RT hoortoestellen beschikken over de volledige techniek en functies die hierboven beschreven worden.)

Directe verbinding

Net als de Phonak hoortoestellen beschikken de Unitron Vivante hoortoestellen over Made for All connectiviteit. Een directe verbinding tussen uw hoortoestellen en uw smartphone van Android of Apple. U kunt direct en draadloos telefoneren, muziek luisteren en andere audio luisteren. Het is zelfs mogelijk om twee Bluetooth-apparaten tegelijk te koppelen. Zo kunt u, zonder de verbinding te verbreken, wisselen tussen twee apparaten.

Wilt u als eerste de Unitron Vivante hoortoestellen uitproberen? Neem dan contact met ons op.