Het nieuwste hoortoestel van Bernafon; Bernafon Alpha

Het nieuwste hoortoestel van Bernafon; Bernafon Alpha

Bernafon Alpha

De Bernafon Alpha is een oplaadbaar RIC-hoortoestel (luidspreker-in-het-oor) met een mini receiver (miniRITE). De Alpha serie is geïspireerd door dieren met een uitzonderlijk gehoor, zoals een wolf. Bernafon richt zich met de Alpha op het verhelderen van natuurlijke geluiden in zowel rustige als luidruchtige situaties. Dit willen zij bereiken door het eerste hoortoestel op de markt te lanceren met "Hybrid Technology". Een technologie die twee verschillende signaalverwerkingsmethoden hanteert. Net zoals in een auto schakelt het syteem tussen twee verschillende technologieën. Het hoortoestel beschikt over een hybride rumoeronderdrukking, hybride echoreductie, hybride balans en een hybride geluidsverwerking. Deze vier functies zorgen voor een natuurlijk geluid in elke situatie, een verbeterd spraakverstaan, een uitstekende balans tussen luistercomfort en spraakverstaan en heldere geluidskwaliteit.

Naast de introductie van de "Hybrid Technology" beschikt de Bernafon Alpha over nog een aantal functies:

  • De Bernafon Alpha is een oplaadbaar hoortoestel. Samen met de Bernafon oplader kunnen de batterijen snel worden opgeladen. Een volle batterij zorgt voor een hele dag energie, ook als er gestreamd wordt.
  • Stream eenvoudig geluid vanaf de telefoon of televisie naar de hoortoestellen met hoortoestelaccessoires of de app. De Bernafon Alpha is Made for iPhone (MFI), waardoor directe streaming mogelijk is. Voor Android geldt dit slechts voor enkele modellen, bekijk hier of uw Android telefoon geschikt is voor direct streaming.
  • Uw audicien kan de instellingen van uw hoortoestel met de "Bernafon EasyControl Connect App" aanpassen. Dit kan op elke locatie met een internetverbinding gedaan worden. Hiervoor maakt u wel eerst een (online) afspraak met de audicien. 
  • Beschikbaar in 10 verschillende kleurencombinaties.

> Download de Bernafon EasyControl-A App voor iPhone en Android.
> Download de Bernafon EasyControl Connect App voor het aanpassen op afstand voor iPhone en Android.

De Bernafon Alpha hoortoestellen zijn verkrijgbaar bij Oogvoororen.nl. Het hoortoestel is beschikbaar in drie verschillende tech-levels:

Wilt u de eerste zijn om de Bernafon Alpha uit te proberen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende proefperiode.

Foto: www.bernafon.com