Combicentrum Waterdael

Op deze locatie zitten meerdere medisch specialisten, waaronder IntoEars als dé audicien. Hier kunt u terecht voor gehoortesten, advisering en het aanmeten van hoortoestellen. Het volledige assortiment hoortoestellen vind u gewoon op deze website.

Let op: wij zijn alleen op afspraak geopened.
Bel ons: 040 - 303 08 20
Mail ons: info@intoears.nl
Adres: Combicentrum Waterdael
Witvrouwenbergweg 12, 5711 CN, Someren

Stuur ons een bericht

We nemen binnen een werkdag contact met u op.

Als u het gebouw binnen komt.

Bij het betreden van het gebouw gaat u door de draaideur en loopt u rechts de hoek om. Vervolgens neemt u de eerste deur rechts. U mag ten allen tijden plaatsnemen op de rode bank in de hal (wachtruimte). Hier kunt u wachten totdat de audicien u voor desbetreffende afspraak komt ophalen.

 

 

Bereikbaarheid

Onze vestiging is gelegen aan de Witvrouwenbergweg te Someren in het Combicentrum Waterdael. De vestiging ligt in het noord-oosten van Someren en is vanuit de N266 eenvoudig te bereiken.

Wanneer u vanuit de regio Eindhoven komt, neemt u op de N266 de afslag Someren bij de rotonde. Vervolgens gaat u rechtdoor op de volgende twee rotondes. U bevindt zich op de Witvrouwenbergweg. Het Combicentrum Waterdael is dan gelegen aan de rechterzijde op nummer 12.

Wanneer u vanuit de regio Weert komt via de N266, gaat u linksaf op de rotonde. Vervolgens rijdt u rechtdoor tot de volgende rotonde en daar slaat u rechtsaf. U bevindt zich dan op de Witvrouwenbergweg. Het Combicentrum Waterdael is gelegen aan de linkerzijde op nummer 12.

Wanneer u vanuit een andere richting komt, kunt u via de provenciale weg, Heesakkerweg of Burgemeester Roeslaan eenvoudig op de Witvrouwenbergweg komen. Deze wegen komen vanuit verschillende richtingen samen op de Witvrouwenbergweg.

Parkeren

Bij onze vestiging kunt u parkeren voor de deur. Er is een ruime parkeergelegenheid. Parkeren bij deze locatie is helemaal gratis.

Wanneer u met het openbaar vervoer vanuit Eindhoven Centraal reist, kunt u reizen met buslijn 320 richting Helmond Station via Someren. Vervolgens stapt u uit op bushalte Varendonck College te Someren. Vanuit deze halte is het ongeveer 5 minuten lopen tot de Witvrouwenbergweg.

Wanneer u met het openbaar vervoer vanuit Station Weert reist, kunt u een NS Sprinter richting Tilburg Universiteit nemen. U stapt uit op Station Maarheeze en loopt naar de bushalte van Station Maarheeze. Vervolgens neemt u (buurt)buslijn 258 richting Weert Station. Bij de halte Varendonck College te Someren, stapt u uit. Vanuit deze halte is het ongeveer 5 minuten lopen tot de Witvrouwenbergweg.

Vanuit de halte Varendonck College Someren loopt u vanuit de straat Amer richting de Kanaalstraat en slaat u rechts af. Op kruising van de Kanaalstraat en de Witvrouwenbergweg, slaat u rechts af. Onze vestiging bevindt zich aan de rechterzijde op nummer 12.