Gezondheidscentrum Portland

Op deze locatie zitten meerdere medisch specialisten, waaronder IntoEars als dé audicien. Hier kunt u terecht voor gehoortesten, advisering en het aanmeten van hoortoestellen. Het volledige assortiment hoortoestellen vind u gewoon op deze website.

Let op: wij zijn alleen op afspraak geopened.
Bel ons: 010 - 210 08 25
Mail ons: info@intoears.nl
Adres: Gezondheidscentrum Portland
Langstraat 11-12, 3162 WC, Rhoon

Stuur ons een bericht

We nemen binnen een werkdag contact met u op.

Als u het gebouw binnen komt.

Voordat u door de schuifdeuren komt moet u een stenen trapje over. Onze locatie in het gezondheidscentrum is op de begaande grond. Er is geen receptie in het gebouw. Bij binnenkomst ziet u aan de rechterkant een wachtruimte. Onze locatie is direct de eerste deur rechts gelegen.

Bereikbaarheid

Onze vestiging ligt in het centrum van Rhoon. U kunt onze vestiging het beste bereiken via de Rhoonse baan. Op de rotonde neemt u de derde afslag richting de Portlandse baan. Vervolgens gaat u de tweede afslag links naar de straat De Beurs. Vervolgens gaat u de eerste afslag links. U rijdt de Langstraat in. Ten slotte gaat u weer de eerste afslag links en komt u aan bij onze vestiging.

Route vanaf Maasstad Ziekenhuis

Vanaf het ziekenhuis neemt u de Stolwijkstraat en de Bergambachtstraat. Ga rechtsaf op de kruising naar de Pascalweg. Ga de eerste straat linksaf naar de Maeterlinckweg, richting Charlois. Vervolgens neemt u de Vrijenburgweg, Carnisserbaan en Rhoonsebaan, richting de Beurs in Rhoon. Sla rechtsaf naar de Beurs, de Beurs draait naar links en wordt de Langstraat. U bent aangekomen bij ons hoorcentrum in Rhoon.

Parkeren

Bij onze vestiging kunt u parkeren voor de deur. Er is parkeergelegenheid. Parkeren bij deze locatie is gratis.

Wanneer u met het openbaar vervoer komt reist u waarschijnlijk via Rotterdam Centraal. U neemt metrolijn D richting De Akkers. U stapt uit op metrostation Slinge en neemt de buslijn 283 richting Barendrecht via Portland. Tenslotte stapt u uit op bushalte Regenboog. Vanaf deze halte is het ongeveer 5 minuten lopen naar de Langstraat 11. Komt u vanuit een andere richting? Gebruik dan de 9292 knop hieronder en plan uw reis.

Openbaar vervoer vanuit Maasstad Ziekenhuis

In Rotterdam bij Station Lombardijen pakt u buslijn 183 richting Barendrecht. Op de 23ste halte stapt u uit in Rhoon op de Biezenlaan. Loop rechtdoor over de rotonde, sla linksaf naar Binnenhof en loop deze straat volledig uit. U vind onze vestiging aan de rechterkant in het Care & Wellness Portland.