Zorgpark Scharn

Op deze locatie zitten meerdere medisch specialisten, waaronder IntoEars als dé audicien. Hier kunt u terecht voor gehoortesten, advisering en het aanmeten van hoortoestellen. Het volledige assortiment hoortoestellen vind u gewoon op deze website.

Let op: wij zijn alleen op afspraak geopened.
Bel ons: 085 - 486 37 43
Mail ons: info@intoears.nl
Adres: Zorgpark Scharn
Vijverdalseweg 4, 6226 NB, Maastricht

Stuur ons een bericht

We nemen binnen een werkdag contact met u op.

Als u het gebouw binnen komt.

Bij het betreden van het gebouw gaat u door de automatische schuifdeuren. Vervolgens loopt u een portiek in waar u ook door de schuifdeuren loopt. Bij binnenkomst van de portiek is de interne bewegwijzering aan de rechterkant te zien. Wanneer u door de tweede schuifdeuren loopt betreed u de centrale hal, met aan de rechterkant de liften en rechtdoor de trap. Onze locatie bevind zich op de tweede verdieping.
 
Trap:
 
Lift: bij het nemen van de lift vanuit de centrale hal gaat u naar de tweede verdieping. Bij het betreden van de tweede verdieping gaat u rechtsaf. Vervolgens loopt u de gang uit tot het einde. Onze locatie bevindt zich aan de rechterkant.
 
Wanneer u bent aangekomen bij onze locatie mag u plaatsnemen in de wachtruimte . Onze audicien komt u hier ophalen voor de afspraak.

Bereikbaarheid

Onze vestiging is gelegen aan de Vijverdalseweg te Maastricht. De vestiging ligt aan de oostzijde van Maastricht, nabij apotheek Scharn. Wanneer u vanaf de A2 of A79 komt neemt u de afslag naar de E25. Bij de eerste rotonde slaat u links af. Vervolgens gaat u bij de derde rotonde rechtsaf.
Wanneer u vanuit een andere richting komt, bijvoorbeeld de N278, dan kunt u rechtstreeks de Vijverdalseweg bereiken.

Parkeren

Bij onze vestiging kunt u parkeren voor de deur. Er is een ruime parkeergelegenheid. Parkeren bij deze locatie is helemaal gratis.

Wanneer u met het openbaar vervoer komt reist u waarschijnlijk via Maastricht Centraal. U kunt met de beste buslijnen 4 en 8 richting de Vijverdalseweg. De bus stop op halte Bergerstraat/Vijverdal en bevind zich op 2 minuten loopafstand. Een ander alternatief is buslijn 350, deze stopt op 15 minuten loopafstand van Zorgpark Scharn.