Zorgcentrum Huizumerpoort

Op deze locatie zitten meerdere medisch specialisten, waaronder IntoEars als dé audicien. Hier kunt u terecht voor gehoortesten, advisering en het aanmeten van hoortoestellen. Het volledige assortiment hoortoestellen vind u gewoon op deze website.

Let op: wij zijn alleen op afspraak geopened.
Bel ons: 085 - 486 37 43
Mail ons: info@intoears.nl
Adres: Zorgcentrum Huizumerpoort
Sixmastraat 44, 8932 PA, Leeuwarden

Stuur ons een bericht

We nemen binnen een werkdag contact met u op.

Als u het gebouw binnen komt.

Bij het betreden van het gebouw loopt u door de automatische schuifdeur. Om de locatie op de vierde verdieping te bereiken, kunt u aan de linkerkant naast de apotheek de lift gebruiken. Bij het betreden van de vierde verdieping gaat u linksaf door de deur naar de gang. Onze locatie bevindt zich direct aan de linkerkant (tegenover Kraamzorg Kraamzus). Wanneer u aangekomen bent bij onze locatie mag u plaatsnemen in de wachtruimte. Onze audicien komt u hier ophalen voor de afspraak.

Bereikbaarheid

Onze vestiging is gelegen aan de Sixmastraat te Leeuwarden. De vestiging ligt in het centrum van Leeuwarden. Wanneer u vanuit de A32 komt, neemt u afslag Leeuwarden Zuid (17). Vervolgens gaat u bij de rotonde linksaf en rijd u de Overijsselselaan in. Deze weg rijdt u rechtdoor tot het einde. Op het kruispunt gaat u rechts en slaat u direct weer linksaf ter hoogte van het Medisch Centrum Leeuwarden. Op de Oostergoweg rijdt u door tot de T-splitsing, hier gaat u links. Vervolgens slaat u de eerste linksaf. U bent dan aangekomen bij onze vestiging aan de Sixmastraat te Leeuwarden.

Parkeren

Bij onze vestiging kunt u parkeren voor de deur. Er is een ruime parkeergelegenheid. Parkeren bij deze locatie is helemaal gratis.

Wanneer u met het openbaar vervoer komt reist u waarschijnlijk via Station Leeuwarden. U kunt vervolgens met buslijnen 2 en 7 onze vestiging bereiken. De beste buslijn is buslijn 2. U stapt uit op de halte Emmanuel Murandstraat Leeuwarden. Vanaf hier is het ongeveer 2 minuten lopen naar onze vestiging. Met buslijn 7 stapt u uit op halte Maria Louisastraat Leeuwarden. Vanaf deze halte is het ongeveer 8 minuten lopen naar onze vestiging aan de Sixmastraat.

Mocht u vanuit een andere richting komen, kunt u de 9292 routeplanner raadplegen. De routeplanner kiest de makkelijkste en snelste weg naar onze vestiging.