Gezondheidscentrum Krimpen

Op deze locatie zitten meerdere medisch specialisten, waaronder IntoEars als dé audicien. Hier kunt u terecht voor gehoortesten, advisering en het aanmeten van hoortoestellen. Het volledige assortiment hoortoestellen vind u gewoon op deze website.

Let op: wij zijn alleen op afspraak geopened.
Bel ons: 0180 - 550 135
Mail ons: info@intoears.nl
Adres: Gezondheidscentrum Krimpen
Groenendaal 1, 2922 CJ, Krimpen a/d IJssel

Stuur ons een bericht

We nemen binnen een werkdag contact met u op.

Als u het gebouw binnen komt.

Bij het betreden van het gebouw kunt u kiezen uit het nemen van de trap of lift naar de tweede verdieping.

Trap: bij het betreden van het gebouw neemt u de trap naar de tweede verdieping. Bij het betreden van de tweede verdieping gaat u linksaf en loopt u de gang volledig uit. Onze locatie bevindt zich aan de rechterkant.

Lift: bij het betreden van het gebouw neemt u de lift naar de tweede verdieping. Bij het betreden van de tweede verdieping gaat u rechtsaf en loopt u de gang volledig uit. Onze locatie bevindt zich aan de rechterkant.

Wanneer u bent aangekomen op de locatie mag u plaatsnemen in de wachtruimte. Onze audicien komt u hier ophalen voor de afspraak.

Bereikbaarheid

Onze vestiging zit samen in een gebouw met Huisartsenpraktijk Krimpen in het Gezondheidscentrum Krimpen. De vestiging is te bereiken vanaf de N210. Op de N210 slaat u op het kruispunt rechts- of linksaf, afhankelijk vanuit welke richting u komt. Vervolgens slaat u af naar de Nieuwe Tiendweg. Op deze weg slaat u bij de tweede rotonde linksaf. Vervolgens gaat u op Groenendaal de tweede afslag rechts.

Parkeren

Bij onze vestiging kunt u parkeren voor de deur. Er is een ruime parkeergelegenheid. Parkeren bij deze locatie is helemaal gratis.

Wanneer u met het openbaar vervoer komt reist u waarschijnlijk via Rotterdam Centraal. U kunt vervolgens met NS Sprinter (richting Dordrecht) naar Station Rotterdam Blaak. Vanuit Rotterdam Blaak neemt u metrolijn A (richting Binnenhof) en stapt u uit op Metrostation Capelsebrug Rotterdam. Vanuit het metrostation loopt u naar bushalte Capelsebrug Hoog Rotterdam, waar u buslijn 98 neemt. Vervolgens stapt u uit op de halte Middenwetering Krimpen aan den IJssel. Dit is ongeveer op 1 minuut loopafstand van onze verstiging aan de Groenendaal 1.