Medisch Centrum Stelle

Op deze locatie zitten meerdere medisch specialisten, waaronder IntoEars als dé audicien. Hier kunt u terecht voor gehoortesten, advisering en het aanmeten van hoortoestellen. Het volledige assortiment hoortoestellen vind u gewoon op deze website.

Let op: wij zijn alleen op afspraak geopened.
Bel ons: 085 - 486 37 43
Mail ons: info@intoears.nl
Adres: Medisch Centrum Stelle
Stelle 12E, 3191 KE, Hoogvliet

Stuur ons een bericht

We nemen binnen een werkdag contact met u op.

Als u het gebouw binnen komt.

Bij het betreden van het gebouw gaat u door de automatische schuifdeuren. U hoeft zichzelf benenden niet aan te melden. Vervolgens kunt u links aan het einde van de gang de trap of de lift naar de tweede verdieping nemen. Bij het betreden van de tweede verdieping met de trap gaat u rechtsaf. Aan het einde van de gang gaat u linksaf en direct weer rechtsaf. Bij het betreden van de tweede verdieping met de lift, gaat u linksaf de gang in. Aan de rechterzijde is de wachtruimte. U kunt plaatsnemen in de wachtruimte, nadien u zich heeft aangemeld. Onze audicien komt u voor de afspraak ophalen in de wachtruimte.

Bereikbaarheid

Onze vestiging ligt naast de N492 in Hoogvliet gevestigd. De vestiging ligt centraal in Hoogvliet en is vanuit de N492 eenvoudig te bereiken. Wanneer u vanaf de N492 komt gaat u bij de stoplichten (volgt na afslag Tussenwater) linksaf. Vervolgens gaat u de eerste afslag links de straat Stelle in.

Parkeren

Bij onze vestiging kunt u parkeren voor de deur. Er is een ruime parkeergelegenheid. Parkeren bij deze locatie is helemaal gratis.

Wanneer u met het openbaar vervoer reist vanuit Rotterdam Centraal, kunt u vanaf het Metrostation Rotterdam Centraal de metro gebruiken. De metrolijn D (richting De Akkers) stopt op Metrostation Hoogvliet, hier stapt u uit. Vanaf het metrostation is het ongeveer 5 minuten lopen naar onze vestiging te Stelle 12E.

Wanneer u uit een andere richting komt, kunt u de 9292 reisplanner gebruiken voor de snelste en makkelijkste route.