Eikstaete

Op deze locatie zitten meerdere medisch specialisten, waaronder IntoEars als dé audicien. Hier kunt u terecht voor gehoortesten, advisering en het aanmeten van hoortoestellen. Het volledige assortiment hoortoestellen vind u gewoon op deze website.

Let op: wij zijn alleen op afspraak geopened.
Bel ons: 085 - 486 37 43
Mail ons: info@intoears.nl
Adres: Eikstaete
Limburg Stirumstraat 130-172, 7901 AT, Hoogeveen

Stuur ons een bericht

We nemen binnen een werkdag contact met u op.

Als u het gebouw binnen komt.

Bij het betreden van het gebouw komt u in de centrale hal. In de hal neemt u de lift naar de vierde verdieping. Bij het betreden van de vierde verdieping loopt u de gang door langs de toiletten. Onze locatie bevindt zich aan de linkerkant. Aan de overkant van de deur is een wachtruimte, hier mag u plaatsnemen. Onze audicien komt u daar ophalen voor de afspraak.

Bereikbaarheid

Onze vestiging is gelegen in de Eikstaete Hoogeveen. De vestiging ligt in het centrum van Hoogeveen. Wanneer u vanaf de A37 komt, neemt u de afslag ter hoogte van Knooppunt Hoogeveen. Vervolgens komt u op de A28 waar u afslag Hoogeveen (26) neemt. Bij de stoplichten gaat u linksaf en neemt u bij de eerste rotonde de derde aflsag (links). Vervolgens gaat u de eerste straat links en komt u aan bij onze vestiging aan de Limburg Stirumstraat.

Wanneer u vanuit een andere richting komt is de vestiging via de A28 of A37 ter hoogte van afslag Hoogeveen (26) makkelijk te bereiken.

Parkeren

Bij onze vestiging kunt u parkeren voor de deur. Er is een ruime parkeergelegenheid. Parkeren bij deze locatie is helemaal gratis.

Wanneer u met het openbaar vervoer komt reist u waarschijnlijk via Station Hoogeveen. De beste buslijn is buslijn 31 (richting Balkbrug via Zuidwolde). U stapt uit op halte Marisstraat Hoogeveen. Vanaf deze halte is het ongeveer 4 minuten lopen naar de Limburg Stirumstraat.

Wanneer u vanuit een andere richting komt, kunt u de 9292 routeplannen raadplegen voor de snelste en makkelijkste route.