SGE DE RING International

Op deze locatie zitten meerdere medisch specialisten, waaronder IntoEars als dé audicien. Hier kunt u terecht voor gehoortesten, advisering en het aanmeten van hoortoestellen. Het volledige assortiment hoortoestellen vind u gewoon op deze website.

Let op: wij zijn alleen op afspraak geopened.
Bel ons: 040 - 303 08 20
Mail ons: info@intoears.nl
Adres: SGE DE RING International
Th. Ds. Fliednerstraat 133, 5631 MD, Eindhoven

Stuur ons een bericht

We nemen binnen een werkdag contact met u op.

Als u het gebouw binnen komt.

Bij het betreden van het gebouw gaat u door de deur. U loopt door tot de hal. In het midden van de hal kunt u de trap nemen naar de eerste verdieping of u neem aan de rechterzijde van de trap de lift naar de eerste verdieping. Bij het betreden van de eerste verdieping gaat u om de pilaar naar link. Vervolgens loopt u rechtdoor tot het einde van de gang. Nadien u aangemeld bent, kunt u plaatsnemen in de paarse stoelen. Onze audicien zal u voor de afspraak komen ophalen.

Bereikbaarheid

Onze vestiging ligt direct naast het Maxima MC Ziekenhuis te Eindhoven. De vestiging ligt dichtbij het centrum van Eindhoven. Onze vestiging is eenvoudig te bereiken vanuit de John F. Kennedylaan. Op deze weg blijft u op de rechtse rijstrook en neemt u de afslag voor het tankstation het viaduct op. Bij de afslag slaat u linksaf en gaat u rechtdoor op de rotonde. Na de rotonde gaat u de eerste afslag rechts.

Wanneer u uit een andere richting komt, is de vestiging via de grote rondweg in Eindhoven te bereiken. Via de Insulindelaan of Pastoriestraat neemt u de afslag naar het Maxima Ziekenhuis en rijdt u op de John F. Kennedylaan. Op deze weg neemt u direct weer de afslag en gaat u rechts, rechtdoor bij de rotonde en slaat u de eerste afslag weer rechts af.

Parkeren

Bij onze vestiging kunt u parkeren voor de deur. Er is een ruime parkeergelegenheid. Parkeren bij deze locatie is helemaal gratis.

Wanneer u met het openbaar vervoer komt reist u waarschijnlijk via Eindhoven Centraal. U kunt vervolgens met buslijnen 3 en 4 uitstappen op halte Peppelrode Eindhoven. Vanuit deze halte is het ongeveer 2 minuten lopen naar de vestiging aan de Th. Ds. Fliednerstraat 133.