Medisch Centrum Brielle

Op deze locatie zitten meerdere medisch specialisten, waaronder IntoEars als dé audicien. Hier kunt u terecht voor gehoortesten, advisering en het aanmeten van hoortoestellen. Het volledige assortiment hoortoestellen vind u gewoon op deze website.

Let op: wij zijn alleen op afspraak geopened.
Bel ons: 0181 - 745 050
Mail ons: info@intoears.nl
Adres: Medisch Centrum Brielle
Amer 21, 3232 HA, Brielle

Stuur ons een bericht

We nemen binnen een werkdag contact met u op.

Als u het gebouw binnen komt.

Bij het betreden van het gebouw gaat u door de automatische schuifdeuren. U hoeft zich beneden niet aan te melden. Vervolgens kunt u de trap in het midden van de hal of de lift bij binnenkomst rechts nemen, om naar de tweede verdieping (de bovenste verdieping) te gaan. Bij het betreden van de tweede verdieping gaat u linksaf. U kunt plaatsnemen in de wachtruimte, nadien u bent aangemeld voor de afspraak. Onze audicien komt u voor de afspraak ophalen.

Let op: bij het nemen van de lift naar de tweede verdieping heeft de lift twee uitgangen. U stapt aan een kant direct uit de lift in de wachtruimte van onze vestiging. Mocht u aan de andere kant uitstappen kunt u rechtsaf om de lift heen lopen.

Bereikbaarheid

Onze vestiging is gelegen aan een zijweg van de N218 te Brielle. De vestiging ligt in het zuid-oosten van Brielle, in de wijk Nieuwland. U kunt vanaf de rotonde op de N218 met een afslag de Amer inrijden. Vervolgens slaat u de derde aflsag links af en direct weer de eerste richts. Komt u uit een andere richting is het aan te raden om via de N218 de afslag naar Amer te nemen.

Parkeren

Bij onze vestiging kunt u parkeren voor de deur. Er is een ruime parkeergelegenheid. Parkeren bij deze locatie is helemaal gratis.

Wanneer u met het openbaar vervoer komt reist u waarschijnlijk via Rotterdam Centraal. U kunt vervolgens met de metrolijn D naar Station Spijkenisse Centrum reizen. Vanuit Spijkenisse neemt u buslijn 403. De bus stopt op halte Niewland Brielle en is gelegen op zo'n 7 minuten loopafstand. Komt u vanuit een andere richting, dan is het aan te raden om gebruik te maken van de onderstaande routeplanner 9292.