Terra Almelo

Op deze locatie zitten meerdere medisch specialisten, waaronder IntoEars als dé audicien. Hier kunt u terecht voor gehoortesten, advisering en het aanmeten van hoortoestellen. Het volledige assortiment hoortoestellen vind u gewoon op deze website.

Let op: wij zijn alleen op afspraak geopened.
Bel ons: 085 - 486 37 43
Mail ons: info@intoears.nl
Adres: Terra Almelo
Kieftsbeeklaan 1, 7607 TA, Almelo

Stuur ons een bericht

We nemen binnen een werkdag contact met u op.

Als u het gebouw binnen komt.

Bij het betreden van het gebouw kunt u met de trap of de lift naar de tweede verdieping. Bij het betreden van de tweede verdieping gaat u linksaf. Onze locatie bevind zich bij de tweede deur aan de rechterkant. Wanneer u bij onze locatie bent aangekomen mag u plaatsnemen in de wachtruimte. Onze audicien komt u hier ophalen voor de afspraak.

Bereikbaarheid

Onze vestiging is gevestig in het gebouw Terra Almelo, direct gelegen aan de N349. De vestiging zit in het noord-oosten van Almelo. Wanneer u vanuit de N349 komt slaat u bij de stoplichten ter hoogte van het Terra gebouw rechts- of linksaf, afhankelijk vanuit welke richting u komt.

Parkeren

Bij onze vestiging kunt u parkeren voor de deur. Er is een ruime parkeergelegenheid. Parkeren bij deze locatie is helemaal gratis.

Wanneer u met het openbaar vervoer komt reist u waarschijnlijk via Station Almelo. U kunt met buslijn 51 (richting Hengelo CS) naar halte Violierstraat Almelo, hier stapt u uit. Vervolgens is het ongeveer 5 minuten lopen naar de vestiging aan de Kieftsbeeklaan 1.

Wanneer u uit een andere richting komt, kunt u via de 9292 routeplanner de makkelijkste en snelste weg plannen.